Mine oplevelser som volontør i Bangladesh



lørdag den 27. september 2008

Et par vestlige dag i Oesten!

Nu er vi kommet til Dhaka igen. Vi skal til Indien for at vi kan faa fornyet vores visum til Bangladeh. Derfor skulle vi paa den indiske ambasade for at faa visum. Vi vidste af erfaring at meget taet paa ambasaden laa Pizza Hut, saa der var ikke ret emget tvivl om hvor vi skulle spise efter 3 uger paa naesten udelukkende karry :) Efter en god omgang pizza med der sig tilhoerende rigelige maengder af sodavand! Da vi gik fra Pizza Hut kom vi forbi H. C. Andersen is. Selvom maverne egentlig var ret godt fyldt op, kan man da ikke lade saadan en chance gaa til spilde. Da vi kom ind i butikken stod der en mand ifoert roed kasket med dannebrogsflag og et tilsvarende forklaede. Vi fortalte stolt at vi var danskere, men de saa ikke ud til at reagere. Da vi saa begyndte at pege paa navnet paa det store skilt bag disken og sige Denamark reagerede de lidt. Vi spurgte ind til om de vidste hvem Hans Christian Andersen var. Det saa de ikke rigtig ud til at goere, saa jeg fortalte dem at han var en stor fisker fra Danmark. Selvom deres bekendtskab til Klods Hans og Den Lille Pige Med Svovlstikekrne var begraenset var isen god!
For at saette et udraabstegn efter en rigtig vestlig og dansk dag med mad fandt vi havregryn i en butik, saa aftensmaden bestod af en portion havregryn godt nok med en meget lunken pulver maelk - men det var havregryn!!!!

Dagen efter tog vi i Nordic Club. Det er et sted med swimmingpool, europaeisk og skandinavisk mad. Det var ret sjovt at traede indenfor, for Christina og jeg, som kom i bangla toej, som vi netop havde koebt for at passe ind, passede ligepludselig overhovedet ikke ind! Her laa folk i bikini, korte shorts og andet toej, som ikke minder om vores nattoejs-agtige paaklaedning. Til frokost fik jeg "burning love", godt nok ikke som jeg faar den derhjemme, men tilstraekkeligt taet paa. Til maden fik vi kolde Carlsberg - laekkert!
Det meste af dagen gik med at slappe af ved poolen og drikke smoothies. Jeg var ogsaa oppe i spaen og fik en ansigtsbehandlig - Det var en ren oase af afslapning inde midt i Dhakas storby!

Nu er vi taget videre til Cox Bazar, hvor vi vil vaere indtil vi kan hente vores visum.

Ingen kommentarer: